torstai 23. elokuuta 2012

Kadonnut maalipurkki ohoi!

Meidän liitutaulumaali on kadonnut!
Sitä oli yli puoli purkkia jäljellä ja laitoin sen johonkin...vai oliko se mies, joka sen johonkin laittoi? Niin tai näin, sitä ei kuitenkaan ole missään!! Ollaan etsitty kaikki kaapit, mahdolliset ja mahdottomat ja ei.
Mihin ihmeeseen maalipurkki VOI kadota! En tajua. Ja tarvitsen sitä nyt heti! Ärsyttävää.

Käykö teille koskaan näin? Ei varmaankaan.
Mä olen mestari kadottamaan tavaroita/asioita, laitan ne jonnekin hyvään talteen, joka sillä hetkellä on mielestäni on tosi hyvä ja looginen paikka ja kun alan etsimään niin sitten käy näin.
Ja häpeäkseni siis tunnustan ettei tämä suinkaan ole eka kerta.
Hitsin hitsi, kun olisin oikeasti tarvinnut sitä maalia NYT!

 
Bilteman liitutaulumaali on muuten parempaa kuin se toinen, se isompi purkki. Tämä levittyy paremmin ja jälkikin on tasaisempaa. Vinkiksi vaan :)
 
Koko viikko on ollut touhua täynnä, en ole ehtinyt ompelemaan, en oikein mitään.
Ekaluokkalaisella on mennyt koulu hyvin ja on edelleen kovin innokas :) Hoen itsekseni: PYSY TOI FIILIS!
 
Ja nyt jatkan penkomista tai sitten luovutan ja yritän houkutella miehen ostamaan uuden purkin, vielä ehtisi ennen kuin kaupat menevät kiinni :P
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Joo, täälläkin oli aiemmin kesällä maalipurkki hukassa. Tiesin, että mulla on jossain purkillinen Miranolin Leinikkiä, mutta enpä sitten löytänyt sitä mistään. Mieskin etsi autotallista, mutta ei vaan purkkia löytynyt. Ostin sitten tilalle keltaista Helmiä, kun maalaamaan oli päästävä. Tällä viikolla se Miranolin Leinikki-purkkikin löytyi...oli työhuoneen kirjahyllyssä! Että silleen...maalaan sitten sillä jotain muuta kuin keittiön tuolin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että muillakin, eikä vaan meillä :D On se vaan muuten kummaa, että ei muista mihin jonkun tavaran laittaa vaikka sillä hetkellä se paikka mihin sen laittaa tuntuu tosi loogiselta!

      Poista