perjantai 10. elokuuta 2012

Tytöt kaupungilla, haaa! :D

Mitä tekee naiset (eli äiti ja tytär) kun pääsevät kahdestaan kaupungille? Höh, no sehän on ihan selvä juttu! Menevät Stockalle sovittelemaan korkokenkiä, TIETTY! :DTämä ei ole musta lähtöisin vaan Freija on tämän ihan itse keksinyt. Mä en edes omista korkokenkiä, en yksiäkään ja sekös Freijaa harmittaa ja kummastuttaa, koska

Freija: "Täytyyhän naisella olla korkokengät!", äiti:"Ai täytyy vai, miksi?", Freija: "No koska täytyy vaan, ne on hienot a ne kopisee!", äiti:"Mutta millon mä niitä edes pitäisin, kun en käy missään?, en mä tarvii sellasia", Freija:" Höh, no käyttäisit kotona tietenkin, tarviit sä!", äiti:"Millaset sit?", Freija: "Sellaset tosi korkeet ja tosi kopisevat ja sit ku kävelisit niin ne kopisis ihanasti, mä tykkään tosi paljon, ku ne kopisee!" , äiti: "Aiotko sä isona ostaa korkokengät?", Freija: "Aion ja monet ja hienon värisiä ja mä haluun vauvanvaunut ja korkokengät!", äiti: "Aijaa :)".

Siinäs sain minä, vannoutunut tennarityttö nenilleni 3 vuotiaalta tyttäreltäni :D Arvatkaa naurattiko! Mutten tietenkään voinut nauraa, koska tyttöpieni oli koko ajan niin tosissaan ja tuohtuneena ja viimeisen lauseen lausuessaan hyvin haaveellisena :D HASSU!

Kuvassa sovitamme Minna Parikan korkokenkiä, (Freijalla koko 36, joka tietenkin on liian iso, mutta neidistä juuri sopiva) jotka Freijan mielestä ovat kaikkein upeimmat. Hyvä maku jo pienenä :)

4 kommenttia:

 1. Ihana <3 <3 <3 Tuliko kaupat noille Parikoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Freija ois saanut päättää, niin olisi tullut! :)Kotonakin puhuu "huulikengistä" :D

   Poista
 2. Heippa Merikuu! Tulin heti tänne blogiisi vastavierailulle. ;)
  Aika pian selailtuani, huomasin jotenkin tutunnäköisiä kuvakulmia, ja kun selasin pidemmälle niin selvisi, että teidän kotinne oli tässä kesällä kodin kuvalehdessä.
  Nyt en voi mennä lukemaan juttua uudestaan, kun olen jo tuon lehden laittanut kiertoon eteenpäin.

  Blogisi on oikein ihana, ja liityin lukijaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva!Hauskaa, että muistit, että tutulta näyttää :) Ja tervetuloa lukijaksi :)

   Poista