perjantai 7. syyskuuta 2012

Ihan tyhmä päivä

Olen tässä miettinyt, että pitääkö blogin ilme olla aina iloinen ja positiivinen, aina kaikki loistavasti, ei väsy ja kiukku koskaan?
No ehkä joo, jos haluaa, että edes joku tätä lukee :D

Kuitenkin olen muutamassa blogissa huomannut, että se ikävä olokin kirjataan ylös ja ei se ainakaan mua ole haitannut, päinvastoin.
Onhan selvää, ettei kenelläkään voi aina olla hyvä päivä, joskus melkein kaikki tuntuu menevän pipariksi. Joskus vaan kiukuttaa ilman mitään oikeaa syytäkään.

Joskus tekee mieli raivota tyhmistä pienistä asioista, kuten niistä likaisista sukista tuolilla, paidasta, jonka paikka olisi pyykkikorissa eikä tuolin selkänojalla, astioista joita kukaan ei ole viitsinyt laittaa koneeseen asti, pöydästä jota kukaan ei ole pyyhkinyt.
En jaksa aina sanoa, sanoa, sanoa. Tänään siis oli tyhmä, ihan pöllö päivä ja kiljuin, että hemmetti nyt toimintaa!!!

Ja nyt on paha mieli omasta kiljumisesta. Kai se on inhimillistä joskus...onhan!!?

Tämä oli niin loistava ja piti lisätä tähän :D

6 kommenttia:

 1. No kuule onhan se inhimillistä, jopa suotavaa silloin tällöin. Välillä täytyy päästää höyryjä ulos, aina niitä ei vaan voi kovin "rakentavasti" päästellä. ;)
  Itse tulee kirjoiteltua positiivissävytteisiä juttuja.. Kävin miettimään, että miksi? Isoin syy on ehkä se, että siihen ei mene paljoakaan aikaa (tyhmää?!). Kuitenkin haluaisin suht säännöllisesti jotain kirjoittaa ja aika on rajallista -varsinkin nyt töiden alettua. Toinen syy on varmaan tietty arkuus omien, todella henkilökohtaisten, asioiden kertomisen suhteen. Muutama kirjoitusluonnos minulla on kyllä odottamassa sopivaa mielentilaa saattaa ne päätökseen...
  Parempaa huomista päivää! :)

  P.S. Meilläkin huudettiin tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, kiitos paljo <3
   Helpotit mun oloani huomattavasti :)

   Poista
 2. kyllä huonoja päiviäkin on hyvä olla ja sitten voi taas nauttia hyvistä, eiks niin?

  Toivotavasti tänään parempi ja huomenta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja huomenta! :)
   Ei aina voi olla kivaa ja asiat mennä putkeen, ei vaan voi.

   Poista
 3. Toi on ihan totta, mitä Merja kirjoitti. Myönteisistä asioista saa nopeammin postauksen aikaan kun taas ärsytyksien kanssa pitää myllätä enemmään ajatuksiaan ja sitä miten kirjoittaa.

  Joskus en kommentoi kiireisenä hetkenä jonkun bloggarin hyvälle tekstille mitään koska sen kommentin kirjoittamiseen menisi aikaa asian pohtimisen takia.

  Itseäni saattaa kyllä "hävettää" jälkikäteen jos olen liikaa revitellyt blogissani. Ehkä siksi kun olen vielä suht tuore bloggari.

  Ihanaa aurinkoista lauantaita sinulle tänään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin pitkään julkaisenko tätä ja mitä muut ajattelevat, mutta sitten taas huomasin oloni helpottuvan julkaisemisen jälkeen :)

   Kyllähän iloisista asioista lukee mielummin ja lupaan etten kovin usein ainakaan kiukuttele! :D

   Kiitos!! :) Ja samoin!

   Poista