keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Värien yhteensopivuudesta


Pitääkö kaikki värit sopia niin mallikkaasti yhteen? Minusta ei, mutta joku juju niissä olisi silti hyvä olla, mutta mikä se värien juju itse kullekin on, siinäpä onkin taas ihan eri juttu!
 
 
Mietin eilen kahden värin sopivuutta toisiinsa.
Ensin oli Kampin Popin myymälässä myyjien kanssa pohdintaa miten turkoosi ja vihreä sopivat yhteen. Kyllähän ne sopii, eteenkin jos nyt ei niin hirveästi välitä.
Freijalle ei kovin kirjavaa pukisi, ei vaan sovi, mutta Eemelille taas sopii värit ja kirkkaat sellaiset, Freijalle enemmänkin pastelliset.
 
Toinen pohdinta oli turkoosin ja lilan yhteensopiminen. Toisaalta sopii, toisaalta ei. Mutta kun on kyse sisustuksesta niin ehkä se juuri tuo sitä "huvikumpu" fiilistä :)
 
Mietin siis makkarin tapettia. Yksi seinä on lila ja olen vaan niin ihastunut Tapettitalon turkoosiin Minikukkaan, että sen haluaisin muille seinille lätkäistä, sopii tai ei! :)
 
Tässä makkarin seinää ja Minikukka laitettu "mallattavaksi" viereen...ei nyt niin paha...vai? :)

Tässä kunnon värien myllerrys! Ja miksei sopisi :)

Meillä onkin aika paljon lilan ja turkoosin yhdistelmää.
Tuoli ja kori ja vieressä pilkistävissä verhoissakin on lilaa ja turkoosia.
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Riippuu tietysti värien sävyistä, mutta itse kyllä juuri tykkään turkoosin ja vihreän yhdistelmästä sekä tuon lilan ja turkoosin.;)´

  Ja tuo tapettiyhdistelmä on tosi kiva, anna palaa vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Mäkin luulen, et mitä enemmän tuota katselen niin sitä enemmän tykkään :)

   Poista
 2. Hienosti sopivat maalin violetti ja tapetin turkoosi yhteen! Ainahan voi asetella jotain turkoosista violetille seinälle tai toisinpäin :) Monikin väri sopii yhteen, jos löytää sopivat sävyt.

  VastaaPoista
 3. Noihan käy tosi kivasti, tapetoi ihmeessä! Omasta mielestäni juuri tuo tietynlainen kuosien/värien "sekalaisuus" luo kodikkuutta ja just sitä huvikumpu tunnelmaa. Nykyään ostan aina vaan yhden tyynyn/kuosi, ennen otin parit sohvan molempiin päihin ;)

  VastaaPoista