tiistai 11. syyskuuta 2012

Sekavaa sepustusta ompuista, ompeluksista ja teestä :DMeidän lähellä kasvaa muutama omenapuu, joista saa poimia omenoita ihan vapaasti. Niinpä kävimme luvallisissa "omppuvarkaissa". Saimme kassillisen ihanan makuisia omppuja joista jo osasta ehdimme tehdä omenahyvettä, omenapiirakkaa, omenasosetta ja lusikkaleipiä joissa oli omenasosetta täytteenä.
Meillä ei leipomukset ehdi kauaa vanhettua vaan katoavat alle aikayksikön lasten suihin, kuhina vaan kävi, kun kaikki huomasivat äidin leiponeen! (ilmeisesti leivon liian harvoin)
  
Tein mekon yhdelle pienelle tyttöselle, kuvassa se on vielä viimeistelemätön, huomioikaa se :)
 
 
 
 
 
Nyt onkin ihana hetki keskellä päivää litkiä kupposellinen toisensa perään ehkä maailman ihaninta teetä jossa on lisänä mm.ruusunterälehtiä ja sisältää runsaasti flavonoideja ja mielihyvää tuottavaa L-teaiinia, joka vähentää stressiä, rauhoittaa ja parantaa keskittymiskykyä :)
 
 
 
Kiitos teestä S! :)
 
Ja oikein paljon tervetuloa uusille lukijoille! :)
 
LISÄYS:
 
Meillä alkoi juuri PENKOJAISET!
Laitetaan aina silloin tällöin osa leluista kaappiin ja kun ne ovat siellä aikansa olleet ja unohtuneet järjestämme penkojaiset (Eemelin ja Freijan keksimä sana).
Riemu on täällä nyt aikamoinen, kun unohdettuja leluja pengotaan ja ihastellaan :D
 

 
 

 

2 kommenttia:

  1. Kaunis mekko! Tyttärenikin näki sen, ja ilmoitti tahtovansa samanlaisen. Kai sitä sitten olis pakko opetella ompelemaan neidille kaikkia ihanuuksia :) Meillä on kanssa tuollaisia penkojaisia! Ja omenalusikkaleivät kuulostavat niin hyviltä, että minun on kokeiltava niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kuitenkin pettynyt lusikkaleipien makuun...eiväthän ne maistuneet yhtään samoilta kuin pienenä mummin tekeminä söin! :)

      Poista