keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Talvivaatteista, kun se talvi kuitenkin tulee

Onkohan nyt aika miettiä talvivaatteita? Ehkä, kun kaupat ovat niitä jo pullollaan.
Oletteko te miettineet, onko teillä lapsille jo?

Meillä on Eemelillä ja Freijalla ollut aina Tiksun ulkovaatteet. Syy miksi aikoinaan siihen merkkiin ihastuin oli ensinnäkin Reima inhoni (älkää kysykö :D) ja toiseksi Ticketin tyyli. Ulkovaatteet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, ei kamalia sekavia kuoseja ja ihme väriyhdistelmiä.
Joo, olen aika tarkka värien yhteensopivuudesta :)
Halusin myös talvivaatteet jotka päällä voi mennä keskustaan hengailemaan, siis siistit.

Onhan Tiksullakin värisekamelskaa ja kuoseja Nyt, aiemmin ei niinkään ollut ja mikäs siinä, sopivathan ne joillekin, muttei meidän lapsille joilla sattuu olemaan tarkka äiti :D

Freijalle on jo haalari odottamassa ja se on tämä:

Aika ihana väri mielestäni ja ekaa kertaa jotain muuta kuin vaaleanpunaista, vaikkakin se on edelleen meidän, mun ja Freijan lemppariväri.
 
Eemelille tuleekin tänä talvena P.O.Pin kledjut, takin ja housut, ekaluokkalainen kuin on.
Kyselimme mitä väriä Eemeli haluaisi ja kuulemma mustat housut ja musta tai vihreä takki.
 
 

 
Toistaiseksi näitä ei ole ostettu, hinta on kamala! Haalari olisi paljon edullisempi, mutta ei enää isolla pojalla toimiva.
Laatuahan tämä ehdottomasti on ja ostetaan kyllä, mutta ei ihan heti :D Ja sitten pitäisi miettiä kumpi takki? Mustanhan kanssa sopisi kaiken väriset asusteet...nooo, miksei vihreänkin.
 
Psst. Neulon talveksi pipoja toivevärillä ja toive kuviolla tai ilman ja edullisesti :) Jos kiinnostuit, niin laita ihmeessä meiliä!
 
 

3 kommenttia:

 1. Kyllä se on niin, että lapsille(kin) kannattaa ostaa laatua, varsinkin ulkovaatteet ovat niin kovalla kulutuksella. Kokemusta on meilläkin siitä, että halpaan on joskus mennyt ja sitten on pitänyt ostaa toiset varustuksen heti perään. Ei enää huvita. Meillä tosin ei enää talvihaalareita tai toppahousuja ostella, hyvä kun saa toppatakit suostuteltua päälle :) Tosi kauniin värinen tuo Freijan haalari. Osta Eemelille vihreä takki, talvi on muutenkin niin synkkää aikaa, tuo vähän väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeassa, vihreä se varmasti on kivempi, eteenkin kuin Eemeli itse kallistuu siihen väriin :)

   Ja tosiaan, jos ostaa halvempaa niin saa helpostikin ostaa parit, kolmet talvessa ja sittenhän siihen on mennyt helposti enemmänkin rahaa! Eikö se mene jotenkin niin, että köyhän ei kannata ostaa halpaa :D

   Poista