torstai 16. toukokuuta 2013

Uusi tatuointi

Otin eilen uuden tatuoinnin. Tarkoitus oli ottaa molempiin jalkapöytiin, mutten voinut, koska kipu oli aikamoista. Turhaan en saanut "varoitteluja". Täytyy todeta, että nyt vasta tiedän mitä tatuointikipu on!
Yleensä tatuointien ottaminen ei mua niinkään satu, ei edes kämmenselkä, mutta tämä...huh! Olin monet kerran sanomassa, että nyt loppu ja lähtemässä pois, kestäminen oli vaikeaa.
Yritin vaipua zen-tilaan, mutten onnistunut. Hieman helpotti, kun pidin silmiäni kiinni.
Eli toinen jalkapöytä saa odottaa seuraavaa kertaa :D

 
Turvotuksen huomaa jo heti. Ja kun kotiin pääsin tuntui kuin jalkani olisi ollut paksu ilmatyyny tai jotain, ihan pullea! :D

 
Tämä päivä onkin mennyt loikoillessa jalka ylhäällä mahdollisimman paljon. No koko päiväähän se ei ollut mahdollista, mutta aina kun vaan voin.
Mielenkiinnolla odotan kuinka kauan tässä kestää parantua, onko eroa muihin.
Tässä kuvassa tatuointi on rasvattuna .
Lenkille ei sitten varmaan vähään aikaan mennä, kun en voi laittaa kun varvastossut jalkaan :P Onneksi on lämpöä luvassa!
 
Mukavaa iltaa kaikille :)
 

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Vähän vaan nyt häiritsee, kun toisessa jalassa ei ole...vielä.

   Poista
 2. Heip!
  Sanohan sie, kannattaako välttää tatskan ottoa nyt kesän kynnyksellä? ilmeisesti ei? ;) Mies vain yritti minua varoitella, kun nyt vihdoin olisin viemässä asiaa eteenpäin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleisestihän sanotaa, ettei kesällä kannata ottaa, mutta itse olen ottanut. Aurinkoa täytyy vaan varoa, ei siinä muuta ole ja ettei tulehdu :)

   Poista