maanantai 6. toukokuuta 2013

Keväisen päivän touhuja

En mä tiedä voiko ihanampaa kevätilmaa ollakaan kuin tänään on ollut! Sydän on ollut keveä, iloinen ja huoleton :)

Möyrittiin koko perhe kasvimaalla. Nyt se on käännetty, otin mansikat ylös, perkasin ja istutin uudestaan. Olivat rönsyilleet marjapensaisiin saakka, jotka siis kasvavat mansikoiden vieressä. Kohta saa varmaan jo laittaa ituperunatkin multaan! Olen niin innoissani, onnessani ja kiitollinen kasvimaastamme, kaupunkialueella kun kuitenkin asumme niin eipä se ole itsestäänselvyys.
On niin luksusta kasvattaa itse omat porkkanat, perunat, kurkut, kesäkurpitsat, retiisit, salaatit, tomaatit...enpä vielä tiedäkään mitä kaikkea tänä vuonna laitamme :)
Eemelin toive on joka kevät AURINGONKUKKIA ja aina me niitä laitamme. On suloisen liikuttavaa, kun lapsilla on omia toiveita siitä mitä laitetaan kasvamaan ja miten he itse istuttavat ja hoitavat. Uskallan ehkä sanoa heidän siinä jotain oppivankin :D
Vaikka tänään suurin hupi olikin tonkia niitä matoja ja ihmetellä miten isoja jotkut olivat...niin ja tuoda niitä äidin lähelle ja saada äiti kiljumaan, koska madot nyt vaan ovat mielestäni ällöttävän näköisiä :DKotitalon edusta sai hieman koristelua. Onhan toi tylsä piha värikkäänä paljon kivemman näköinen!


 
Sydän hymyillen auringon kanssa toivottelen mukavaa iltaa! Meillä pienet nukkuvat jo, teinit huitelevat ulkona, mies on rakentelemassa pyörää ja itse laitan pyykit kuivumaan, taidan laittaa partsille ja istahtaa sinne tee kupposelle ihailemaan vihertävää maisemaa :)
 
Huomenna siitä akvaariosta!

1 kommentti: