sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Tukholma


 
 
Me oltiin Tukholmassa, risteilyllä. Oli ihanaa!
Nautittiin täysillä matkasta, laivalla olosta, toistemme seurasta, hyvästä ruuasta ja ilmoista :)

Kävimme pienten kanssa Junibackenissa, minne pääsee tosi kätevästi ratikalla. Olin joskus vuosia, vuosia sitten ollut siellä ja paikka ei ollut muuttunyt yhtään...hyvä niin. Satujuna oli edelleen huikaisevan upea, vaikka Freija laittoikin välistä silmät tiukasti kiinni.
 Teinit shoppailivat sillä välin keskenään keskustan kaupoissa, Hollister oli suosikki. Sitten treffasimme ja menimme yhdessä syömään, ihan vaan Burger Kingiin, joka oli teinien ehdotus ja maistuihan se hampurilainen, siellä oli tosi hyvää vegehampparia, tykkäsin!

Pistin myös merkille, että Tukholmassa on ihmisillä enemmän tatuointeja, siis paljon tatuointeja, ei pieniä piiperryksiä vaan isoja ja näyttäviä :)

Tukholma on lempi kaupunkini.
 Sinne tekee aina mieli mennä, jää haikea olo kun lähtee pois, sinne haluaisin muuttaa. Sinne olin muuttamassa, kun esikoista odotin, mutta en uskaltanutkaan lähteä tutusta ja turvallisesta. Välillä mietin millaista elämä olisi ollut, millainen minä olisin, millainen esikoinen olisi, olisiko näitä muita lapsia olemassa. Ilmiselvästi silläkin, että jänistin viimeisimmilläni, 20-vuotiaana oli tarkoituksensa :) Näitä muita ihanuuksia ei välttämättä olisi olemassa, ei ainakaan samoina persoonina kuin nyt ovat. Eli hyvä näin <3

Pahoittelen kuvien surkeaa laatua!! En tajua miten ne noin huonoja ovatkin :/

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta matkalta! Olemme mieheni kanssa suunnitelleet, että tekisimme kesälomareissun varsinkin vanhaan Tukholmaan, joka on meiltä molemmilta jäänyt näkemättä :)

  Tuossa yhdessä kuvassa näkyy kaunis vanha sisustus! Inspiroiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuva on Junibackenista, Muumitalosta :)

   Poista
 2. Onnistuneen oloinen reissu teillä.
  Tukholma on kyllä ihana kaupunki.

  VastaaPoista