perjantai 20. tammikuuta 2012

Arjen ihanuuksia

Aamu alkoi havahtuessani klo 9. Ensin paniikki, apua, iik, Eemelin piti olla eskarissa klo 8, sitten kauhean tohinan jälkeen tajusin, että äh, voihan Eemeli pitää vapaapäivän tänään, onneksi esikoulussa voi vielä toisinaan tehdä näin, koulussa sitten ei :) Ja opeillekin se sopi, kun soitin.

Eli aloitettiin hitaasti, join kaksi iso kupillista kahvia ja hypittiin yöpuvut päällä vielä klo 11, kunnes päätettiin lähteä lumikinoksien kautta kirjastoon.

Kirjastossa oli poistokirjoja ja otettiin nämä kaksi. Astrid Lingrenin Lotta on Freijan 3v.ihan ykköslemppari ja jostain ihmeen syystä neiti opettelee itsekseen ruotsia :D Lastenohjelmatkin pitää katsoa ruotsiksi ja sitten toistelee sanoja perässä ja ruotsinkieliset joululaulut, ne vasta ovatkin suuressa suosiossa! Aika ihanaa :)

Kirjastosta mentiin Ekovinttiin ja matkaan tarttui nämä:
Teetä minulle ja mies on jo pidempään halunnut tuota Himalajan kristallisuolaa ja samaisesta tehtyä aromisuolaa. On vähän parempi omatunto, kun teinit tavallisen sijaan ripottelevat tuota kurkkuleivillensä.

Tuolla ulkona on muuten aikamoinen ilma! Ihana kylläkin, mutta onhan se sohjoa ja lisää lunta vaan sataa. Oltiin kuin lumiukkoja, kun tultiin kotiin ja arvatkaa mitä...me tehtiin poppareita! Jotenkin olen aina mieltänyt ne iltanaposteltaviksi, mutta miksei niitä voisi myös päivällä popsia :) Laitoin kynttilät palamaan, Melukylän Lapset pyörimään ja siinä nuo kaksi istuvat tyytyväisinä popcorniensa kanssa lampaantaljalla villasukat jaloissa. Rakkaat :)

1 kommentti: