sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Miksei eteinen voi olla vaaleanpunainen?

Otin kuvia meidän eteisestä ja joka kuvassa se näyttää niin valjulta, etten tykkää yhtään. Siitä heräsi tämä kysymys, että miksei eteinen voi olla vaaleanpunainen? Ajatelkaa miten vaaleanpunaiset eteisen seinät toivottaisivat kodinväen, ystävät ja vieraat iloisina vastaan :) Mitä ajattelisitte meille tullessanne, jos heti näkisitte vaaleanpunaisen eteisen? Mitä mielikuvia se herättäisi? Millaisina ihmisinä meitä pitäisitte?


Meillä on kodin seinät olleet vaikka minkä näköisiä, kunnes muutama vuosi sitten remppasimme ja kaikki seinät saivat valkoisen pinnan. Silloin valkoinen tuntui olevan se  ainoa oikea väri, mutta nyt on taas alkanut tuntumaan siltä, että miksei seinien kanssa vois hullutella! Nyt on neidillä vaaleanpunaista ja keittiössä tapetti, olohuoneessa se yksi musta seinä ja muut aika tylsästi maitokahvin värisiä, no sinne tulee tapettia se on jo selvä :D

Ei tämä nyt kauhean hulluttelua vielä ole, mutta aloinpahan vaan miettimään, että miksei voisi tehdä jotain  niinkin pähkähullua, kuin maalata eteinen vaaleanpunaiseksi. Tapetin haluaisin, mutta kun meitä on niin paljon ja vaatteet viuhuvat edes takas, ja tuolit kolisevat seinään niin stressihän siinä tulisi, kun pitäisi tapettia varjella, eli ei meidän eteiseen.

Vaaleanpunainen on kyllä aika ihana väri, minusta ainakin. Se kätee sisäänsä paljon, se on lempeä ja rauhoittava, hellä ja piristäväkin. Se on myös varmasti yksi kiistellyimmistä väreistä, väri, joka aiheuttaa tunteita, toiset rakastavat ja toiset jopa vihaavat.


Tänään on ollut hyvä päivä :) Olimme taas luistelemassa ja äänestettiinkin, äänestyksen yhteydessä oli vaalikahvila, jonka poikamme luokka oli perustanut kartuttaakseen rahaa leirikoulua varten ja näytti vaalikahvila menestyvän ja poikamme oli reippaana ja iloisena myyjänä :)
Äitinikin kävi kylässä ja toi meille aivan ihanan vanhan lampun!
Mummini vanha, upea, kristallitkin ovat ihan eritasoa kuin mitä nykyään ja siinä on kolme kynttilääkin. Laitettiin se heti meidän makuuhuoneemme kattoon :)

Tähän on hyvä lopettaa ja mennä sohvalle popsimaan porkkanoita iltapalaksi :)

1 kommentti:

  1. Oi, voi se! Kyllä eteinen voi olla pinkki! Vaaleanpunainen on kaunis, lämmin ja iloinen väri. Leikillinen. Sopii oivallisesti Huvikumpuun. Haluaisin ehdottomasti jonain kauniina päivänä astua pinkkiin eteiseenne :-)

    VastaaPoista