keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Flunssaisen tapettipohdintojaFalsterbro
Gammalsvenska

Laura Ashley
Flunssa iski ja pahasti! Meidän suvun naisille ei kuume nouse, ei sitten millään, mutta nyt se sitten kuitenkin iski minuun ja kaatoi sänkyyn. Inhottava olo, niistän ja köhin ja palelen, no nyt on jo sen verran parempi olo, että olen jaksanut miettiä olkkarin tapetteja.
Karlslund


Näistä sitten joku pitäisi valita, mutta mikä? Haluaisin kaikki! Muut ovat aika samantyylisiä, mutta tuo Gammalsvenska poikkeaa muista. Gammalsvenska mallistohan lopetetaan nyt toukokuussa ja Karlslund on taas uusi tulokas :)
Meillä on olkkarissa yksi seinä musta ja siinä killuu miehen musta sähkökitara, en sitten tiedä miten paljon se sanelee tapettihankinnassa. Musta on kuitenkin aika neutraali väri ja sen kanssa sopii kaikki.

Näihin pohdintoihin siirryn katselemaan pressatenttiä, kun en vieläkään ole täysin päättänyt ketä äänestän :)

6 kommenttia:

 1. Kauniita kaikki! Mustan kanssa käy varmasti kaikki, mutta jotenkin Karlslund puhuttelisi minua näistä eniten. Varsinkin mustan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mies saisi valita, niin hän ottaisi Gammalsvenskan, mutta ehkä hän ei saa ihan itse sitä valita :D

   Poista
 2. Onnea uudelle blogille! Kotinne näyttää muutaman kuvan perusteella ihanalta..juurikin sille huvikummulle. Lisää vaan ihasteltavaa eetteriin!

  VastaaPoista
 3. Minä tykkään Gammalsvenska-tapetista, joten käännyn sinne herrahenkilön puoleen kannassani. Kaikki ovat kyllä kauniita.

  VastaaPoista