maanantai 9. tammikuuta 2012

Arki alkoi

Pitkän ja ihanan loman jälkeen alkoi arki, koululaiset menivät kouluihinsa ja eskarilainen eskariin ja voi, että sitä eskarilaista tuli ikävä!
Jäin prinsessan kanssa kahdestaan kotiin ja piti keksiä puuhaa mikä viihdyttäisi neitiä. Aamusta heti teimme viirinauhan keittiöön ja sitten olimme lumessa peuhaamassa.
Mutta, kun oli tottunut taas olemaan aamusta iltaan kaikki yhdessä, niin oli hankalaa...minulla ja pikkusiskolla. Mikään ei oikein viihdyttänyt neitiä, olisi pitänyt olla isoveli mukana  lumessa touhuamassa, äiti ei kelvannut, kiukutti ja kun sitten haettiin isoveli kotiin niin jälleennäkemisen riemu oli suuri, halattiin ,siliteltiin ja pussattiin. Liikuttavaa ja hyvin söpöä!


Täytyy mainita, kun se taas tuli todetuksi, että olemme niin tyytyväisiä, kun valitsimme Steinerin, vaikka siitä löytyy mielipiteitä puolesta ja vastaan ja kaikkea siltä väliltä. Isommat lapset ovat ihan "tavallisessa" koulussa, mutta tämä eskarilainen on niin eriluonteinen, että Steiner sopii kuin nakutettu! Hän rakastaa piirtämistä (ja paperia kuluu vähintään kymmenen A4 päivässä), luonnossa olemista, eläimiä ja kaikkea itsetehtyä. Ja ne opet siellä...ihanampia ihmisiä en tiedä! :) On niin hyvä mieli viedä poika sinne muutamaksi tunniksi, kun tietää, että siellä on kaikki hyvin ja hän todella nauttii kaikesta siellä tapahtuvasta. Ihan huippua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti